måndag 7 mars 2016

Blommor.....


Till ära av att det ligger snö utanför, man kan undra varför det kommer nu, men tur är så väljer inte vi människor vädret, tänk vad det skulle bli, med alla dessa olika viljor, phu .
Så nu är jag i, så tagen, det har bara blivit denna lilla mini växthus ännu, har beställt ett med en lampa till så jag väntar otåligt på detta och mina tomat frö som jag oxå beställt.Så det har blivit att som vanligt köpa på sig massa snitt tulpaner och fota dom i alla möjliga och omöjliga lägen, denna gång blev det mitten, men har ni sett ........blomman är en helt annan blomma i mitten än utanför, ta den lila den är vit och blå, det är en underbar värld den med blommor.och man får aldrig nog, man kan fota och studera och hitta nytt hela tiden.

,

Så hade jag några påskliljor på bordet och dom kan man inte heller bara gå förbi, det blev ett och annat foto på dom oxå
Den med orange mitt har jag haft innan på bloggen men den var otroligt fin nu med.så den fick vara med ännu en gång.Så kommer vi till min kära kaktus....... den blommar lite när som, fast den ska vara en November kaktus så vill den förgylla min dag med blommor, dom är mycket ljus aprikos och en mitt med cerise och vitt. Mycket dekorativa.

2 kommentarer:

 1. Fina bilder och blommor!
  Men inte riktigt lika fint med vinterlandskapet, det kunde vi varit utan...
  Kram

  SvaraRadera
 2. Visst är det roligt att så och sen vänta på att det ska gro. Jag har inte sått mina tomater än, men det är snart dags. Fina bilder du visar.
  Kram Eva

  SvaraRadera