torsdag 4 december 2014

Läsdags.....

Min Amaryllis har slagit ut och denna var så fin i färgen tycker jag, ibland så vet man inte vilken färg det blir för knölarna ligger huller om buller i en trälåda, så denna gången tur.Det är den varmaste sommaren någonsin i Östergötland. Linköping dallrar i hettan och i de omgivande skogarna rasar de värsta skogsbränder trakten sett. Tidigt en morgon hittas en fjortonårig flicka irrandes naken och våldtagen i stadens största park. Flickan själv minns ingenting och kriminalinspektör Malin Fors och hennes kollega Zeke tvingas försöka nysta i de få ledtrådar som finns. Malin, som själv har en dotter i samma ålder, berörs mycket illa av det som hänt. Samtidigt anmäls en annan flicka försvunnen av sina föräldrar och kort därpå görs en fasansfull upptäckt vid en badplats utanför staden.

Sommardöden har kommit till Linköping, och drömmen om en härlig sommar förvandlas under några julidagar till en fruktansvärd mardröm.


Min kommentar:  Den är väl värd att läsa, spännande och lite svår att lista ut vem det var.Så vill jag önska en trevlig Advent till er alla.

2 kommentarer:

  1. Låter som en mycket spännande bok, kanske nåt att köpa,
    en fin Adventshelg till dej
    Kram Kathrine

    SvaraRadera
  2. Vilken härlig amaryllis!!!! Klarar inte Kallentofts böcker..... Vet inte varför.

    SvaraRadera