måndag 20 juni 2016

Byxdress... alla Retro.....

Japp, detta är en byxdress som jag har sytt, mönstret på tyget tycker jag är riktig Retro känsla.
Jag har använt mig av ett silke tyg så det har en fint häng .Gott nu när sommaren är här, kanske inte i dag, här är det bara 13 grader och molnigt, men värmen kommer nog snart tillbaka.

4 kommentarer:

 1. Det var en häftig dress, ja verkligen retro. 70tal tycker jag. Ha en skön midsommar önskar Eva

  SvaraRadera
 2. Jag som lever med pyskiskohälsa, har tre diagnoser. Går hos vux.hab. Har gjort det sen 90-talet. Jag är jävlig psykisk sjuk. Det är igen som tror på mig. Dom vill bara svartmåla mig och mobba och kränkta mig, vara elakt mot mig och hotar mig m.m. Vad ska man göra åt det? Jag far mycker illa av det och det tar mig på psyket. Dom lämna mig inte fred trots att jag har sagt i från! Lever med bland annat tvångsyndrow, deprimerad, ensamhet, utsatthet, besattighet m.m. Äter flera mediciner som är starka! Näthatet tar över mitt liv m.m. Jag har bestämd mig för att bli frisk även det tar år. Dom säger att min blogg är skit och bör inte skriva en blogg överhuvudtaget!Dom skriver dumma hemska saker där! Dom ska anmäla min blogg m.m. Jag har rätt att skriva om min hälsa och mina känslor m.m.

  SvaraRadera
 3. You have done a great job with you jumpsuit! I am sure you'll use it throughout the summer and late into fall!

  SvaraRadera
 4. Har försökt kommentera på detta inlägg förut men det kom visst inte med... Hur som helst, jättesnygg!! Var den svår att sy? Skulle oxå vilja sy mig en byxdress men har inget bra mönster...

  SvaraRadera