torsdag 15 januari 2015

Läsvärt och stickning.

Det är en ljus försommarnatt. En kvinna kastar sig in i sin bil, händerna på ratten är blodiga. Med sin lille son i baksätet flyr hon mot den enda trygga plats hon vet: ön Gråskär utanför Fjällbacka.


Ett par dygn senare mördas en man i sin lägenhet. Han var kommunens nyanställde ekonomichef som efter många år återvänt till sin barndoms Fjällbacka. En skötsam och omtyckt person. Men när polisen i Tanumshede börjar kartlägga hans liv kommer de en rad hemligheter på spåren.


Det visar sig att mannen besökte Gråskär innan han dog. I folkmun kallas ön Gastholmen och har alltid omgärdats av mörka rykten. Det sägs att de döda aldrig lämnar den och att de har något att berätta för de levande.

Min Kommentar;  Jag gillar denna bok för att man kan ana vad som komma skall men , men blir förvånad av slutet, riktigt Läsvärd.
Och en undran bara ..........  är det bara jag som glömmer , slarvar bor allt vad vantar heter, nu har jag slarvat bor alla mina vantar och handskar så det blev ett snabbt att fixa ett par nya, dessa är stickade på 
Stickor 4,5 mm.       Garnet  Onion, organic cotton  och Fabel sock garn.
mönster mitt eget.

1 kommentar:

  1. Vantar försvinner alldeles förr lätt!

    Trevlig helg!

    SvaraRadera