torsdag 22 januari 2015

Läsvärt ..... MMSvetten rinner på den fruktade stridsmannen Ulvbjörn Vamodsson. Det är en ovanligt het sensommar på Själland omkring år 670. Östgötahövdingen Ulvbjörn har just kommit tillbaka från Erin, den gröna ön, där han räddat livet på stormannadottern Tuva. Hon ska giftas bort med danernas härskare Frode Halvdansson i den rika byn Lejre. Men ett illdåd väntar runt hörnet.
Redan morgonen efter ankomsten hittas Tuvas far Rolf mördad. Någon har tagit sig in i hans rum och dödat honom genom upprepade spjutstötar rakt genom kroppen. Tuva, som är arg på sin far för tvångsäktenskapet, misstänks för brottet. När också Ulvbjörns egen son Grimoald dras in i det dödliga spelet inser Ulvbjörn att han själv måste hitta mördaren.
Men ingen, inte ens Frode, tycks vilja hjälpa honom. En av Ulvbjörns få allierade blir den mystiska själländskan Gerd, som liksom Tuva räddats från härjarna på Erin. De ger sig ut på en jakt som snart visar sig bli både blodig och farlig. Någon eller några är uppenbarligen beredda att gå över lik för att hindra sanningen från att komma fram.
Illdåd är Dick Harrisons tredje historiska spänningsroman, och en fristående fortsättning på Niding.

Min Kommentar:  Jag tycker att boken är Ok men Dick Harrison som Läsare, nja det är inte något som jag tycker är bra, han har ingen inlevelse när han läser. Jag tycker att det är en enkel bok.


Nu till min nya gardin, senaste nytt sägs det att det blir mycket pastellfärger i år så nu är den på plats och jag tycker nog allt att det är ett fint mönster.


Så till min samling av sy tillbehör, nya saxar jag tycker det är så sött med Broderi saxar och Fingerborgar .

Här ser ni hela min samling än så länge.Där finns lite av varje inom sy tillbehör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar