torsdag 2 maj 2013

En dag......

Nu i helgen som kommer hoppas jag att det ska bli fint väder och lite värme så jag kan börja med trädgården, det behövs nu och jag behöver lite sol känner jag.
Tänk att man kan ta ut sina trädgårds möbler och ta en fika i dom så jätte mysigt det skulle vara och sitta och titta på en färdig trädgård oxå vill säga.
eller så sitter man i sina goda möbler ute och stickar det är inte fy skam det heller, jag hoppas..........
och då kan det bli denna eller något annat jag stickar. naj nu till det verkliga, jo jag hoppas på fint väder och att jag ska kunna sitta ute och sticka eller fika, det är ju så himla gott.
Och jag önskar er alla en jätte härlig helg.

6 kommentarer:

 1. önskar dig en härlig helg :)
  jag reser till USA, på lördagmorgon kl.6.25 lyfter planet, kommer hem nästa söndag.
  kraMyz

  SvaraRadera
 2. Åhh vilka härliga bilder!
  Önskar dej en fin Helg
  Kramar Kathrine

  SvaraRadera
 3. Hoppas också på en skön helg .
  Kram Eva

  SvaraRadera
 4. Hoppas du har en härlig helg!!!! Här är de kallblåst och snöbyar. Men en och annan promenad har de blivit och de går ju att sticka inomhus åxå :D

  SvaraRadera
 5. Hoppas ni har fint väder denna helg! Här är det regn och rusk. Men i veckan har det varit sommarväder och jag har suttit ute och stickat och myst. =)

  SvaraRadera
 6. I hope you had the beautiful weather you were wishing for, and that you got to sit out in the yard and enjoy springtime a bit. It wasn't too nice here, but better days are just around the corner, my friend! :)

  SvaraRadera