fredag 18 december 2015

Blommor och lite annat.

Jag börjar med att be om ursäkt för att jag är så tråkig här inne på bloggen, tänk vad jag är hemma !!!!!!! ha ha nå ja jag tänkte visa idag några Amaryllisar som blommar för glatta livet, dom är så vackra. Detta är en ren vit sak.

En annan som går i rosa, jag har inte namnen på dom, så dunt det hade nog stått på den plastgrejen som var med, bättring ska tänka på detta nästa gång.

Något som absolut inte är en Amaryllis är denna fina Orkide´är ni som jag helt betuttade i Orkideér så uppskattar ni nog denna blomma.

Sedan kommer vi till min vän i alla väder Loke Gossen, han växer så det knakar, men som han säger själv " man kan inte veta hur vintern blir" sant då kan det vara bra med lite hull.

Har ni skådat, jag har byggt modell i stället för att sticka så blev det en Da Vinci modell dom är stört läckra, tänk att denna man kom på sådana föregångare till vad vi har idag, inte dåligt tycker jag.

  Det var riktigt kul så det kommer nog att bli någon mer modell Ala  Da Vinci

Så mina goda vänner, vill jag sluta med att önska er en fin Fjärde Advent.

1 kommentar:

  1. Så vackra blommor du har. Nu är det verkligen amaryllistid. Jag har knopp i den mycket speciella jag köpte ifjol. Hoppas att den blommar lika fint i år.
    Kram Eva

    SvaraRadera