torsdag 6 november 2014

Små väskor och Läsning.

Jag har sett på många bloggar att alla har sina arbeten i väskor av olika slag, så jag tog och sydde mig två.

Denna väska är för tröjor och större arbeten.

Denna är för sockar och mindre arbeten, och jag har "upptäckt" att detta är ju jätte bra, var  och en arbeten i var väska, kan villigt erkänna att det har varit ett väldans trassel av trådar när man bara trycker ned arbetena i en stor väska..

Då har vi kommit till LÄSNINGEN.

När en ny NASA-satellit fångar bevis på ett häpnadsväckande sällsynt fynd begravt djupt ner i den arktiska isen kan det ifrågasatta rymdorganet utropa att de vunnit en efterlängtad och nödvändig seger ? en seger som har en avgörande betydelse för det amerikanska rymdprogrammet och i den pågående presidentvalkampanjen.
Presidenten ligger dåligt till i opinionsundersökningarna och han ger sin personliga underrättelseanalytiker Rachel Sexton i uppdrag att fara till Milne Ice Shelf för att verifiera fyndets autencitet. Ackompanjerad av ett expertteam, som inkluderar den karismatiske akademikern Michael Tolland, lyckas Rachel komma fram till det otänkbara: hon finner bevis för att detta är en vetenskaplig bluff-- ett fruktansvärt fräckt bedrägeri som hotar att skaka supermaktens alla relationer och därmed försätta hela världen i ett osäkert tillstånd.
Men innan Rachel kan kontakta presidenten blir hon och Michael attackerade av ett gäng lönnmördare som styrs av en osynlig agent (power broker) som med alla medel tänker dölja sanningen. De flyr för sina liv i en miljö som är lika ödslig som farlig och deras enda hopp om överlevnad ligger i att ta reda på vem som ligger bakom denna mästerliga bluff. Sanningen, kommer de att lära sig, är det mest chockartade bedrägeriet av dem alla.


Min kommentar.. Jag gillar det han skriver, det är så nära att man kan tänka sig att så går saker och ting till, i olika kretsa, jag rekommenderar alla Hans böcker. Härlig läsning och spännande.


4 kommentarer:

 1. Vilka praktiska små väskor. jag letar alltid efter lagom stora plastpåsar till nya handarbeten, men jag ska nog ta mig i kragen och sy sådana.
  Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Superfina väskor, så praktiskt att förvara saker i,
  Fin ny vecka till dej
  Kram Kathrine

  SvaraRadera
 3. Fina stickväskor! Det är faktiskt en mycket bra idé med särskild förvaring för varje projekt.
  Jag har läst alla Dan Browns böcker också, gillar det där gåtfulla inslaget. Och eftersom jag i stort sett aldrig kommer ihåg något jag läst så kan jag gott läsa om allt - om det finns som e-böcker.

  SvaraRadera