onsdag 27 november 2013

Mot att bära päls.........

Jag satte mig som vanligt i soffan för att höra vad som händer i världen..........................det är alltid trubbel men idag så visa dom att dessa kaniner blir flängda av sin kostym för att vi ska ha på oss den.......och att dom får gå till nästa gång pälsen har vuxit ut, då flänger vi av den igen........
Jag brukar inte gråta på morgonen men idag så gjorde jag det.
Jag fattar inte hur svårt det kan vara för oss att fatta att vi inte ska ha päls för då hade vi nog fått med oss den vid födseln, jag hoppas att vi alla kan sluta att bära päls så vi slipper att plåga dessa stackare, djuren är inte till för att vi ska kläda oss längre för vi har så mycket andra matreal till kläder..
2 kommentarer:

  1. Jag hörde det också. Det är inte klokt att de gör så. Hörde också att någon känd klädfirma ska sluta att sälja angorakläder på grund av detta. Bra !!!
    Kram till dig !!//Eva

    SvaraRadera
  2. Ofattbart djurplågeri! Jag tänker då inte köpa nånting med angoraull efter detta! Inte heller merinoull efter rapporten för ett par år sedan om hur fåren behandlas (misshandlas) i Australien. Fy och usch - vad är det för människor som kan göra sånt? Och päls skulle jag aldrig ta på mej hur svinkallt det än blir, det finns som sagt så många bra alternativ.

    SvaraRadera