söndag 18 augusti 2013

En tur i min trädgård.....

Här kommer det lite bilder från min trädgårds blommor,
och Tomater, jag hoppas att mina tomater vill bli röda, annars så får jag lägga in gröna tomater och det är verkligen gott det oxå.
Som ni ser har jag köpt mig en härlig blå Hortensia och mon vit röda ros blommar som den ska, jag gillar att den är tvåfärgad .

Här ovan är en Buddleja  och jag förstår att den även kallas Fjärilsbuske, den här som jag har är inte stor överhavet men snacka om att det varit mycket fjärilar, det går att se en eller två på fotona.
Även mitt äpple träd kommer med frukt men dom är ruttna en hel del så jag har plockat dessa för att göra en äppelkaka.


                                                                                              Här har vi en som njuter i fulla drag nu på sensommaren, det är inte så mycket att göra i trädgården så man kan koppla av,
den lilla bilden visar en ny litet ställe som jag ska få till, har precis börjat och är inte riktigt klar med hur det ska vara till slut, så det blir att fundera nu när höst och vinter kommer.


Sist i detta långa inlägg kommer en raritet som jag köpt Perukbuske, den kommer att bli väldigt hög som ett träd och löven kommer att skifta från violett, rött och rödgul , nu är den så liten det sk bli så spännande, jag har ett par rariteter till men det kommer bild senare på dessa.

5 kommentarer:

 1. alltid trevligt med en tur i din fina trädgård :)
  kraMyz

  SvaraRadera
 2. Många fina blommor som växer hos dig! Gillar din underbara blå hortensia...

  SvaraRadera
 3. Så fina växter och saker du har i din trädgård. Och jag tror säkert att tomaterna blir röda bara det kommer ett par soldagar..
  Kram Eva

  SvaraRadera
 4. Vilka härliga bilder från din fina trädgård!
  öNsKAR DEJ EN FIN VECKA
  Kramar Kathrine

  SvaraRadera