tisdag 30 juli 2013

Blöjbyxa och Blomma

Nu börjar det bli vardag här hemma, några dagar till sedan är semestern slut. Jag kan nog tycka att det varit en härlig semester och att jag väntar på flera dagar med fint väder ännu.
Jag har haft stickat lite kläder som ska skickas så här kommer det två blöjbyxor jag tycker dom blev söta.

Har varit och köpt mig en ny Blomma till trädgården Blå Hibiskus som ska vara i trädgård och trivas, så det hoppas vi på...............

Ojsan nu blev det ett uppe håll i skrivandet, Vännen Thor var och slog med hammaren och då är det bäst att stänga allt som har med el att göra, fy vilka stora droppar och dom hade vansinnigt bråttom att nå marken. hoppas inte mina växter har blivit "överkörda" av regnet
Och här ser ni min nya växt i krukan, den ska snart få jord om fötterna mera än den har.

6 kommentarer:

 1. Vilka härligt färgglada blöjbyxor!! Och fina blommor också :-)

  SvaraRadera
 2. Duktig du är som stickar och skickar. Håller med att man måste stänga av el m.m. när åskan går. Tråkigt om det går sönder.
  Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Such cute little pants! ... Beautiful Hibiscus. I have them growing in my yard. Blue, lavender and white with pink centers. All are so pretty. ...Lightning is very dangerous. I always shut off my computer when there is lightning, and I stay off of the phone too! xo :)

  SvaraRadera
 4. Vet du att det finns en tredje bok i Barkhe serien? Jag vet inte om den har kommit ut ännu, men den är på väg!

  SvaraRadera
 5. Blöjbyxot stickade jag då när grabbarna var små..... Länge sen nu :D

  SvaraRadera
 6. Supersöta blöjbyxor - härliga färger! Ja, ett par av mina grannar blev av med både telefon och datormodem vid förra åskvädret här. Nu senast när det mullrade hela natten hade nog alla lärt sej läxan att dra ur alla sladdar.

  SvaraRadera