tisdag 12 mars 2013

Maskor och medeltid

Heter denna fina och härliga bok. Jag fick min bok i julklapp och har tagit ett av alla dessa mönster som finns i boken att göra.
Jag gillar detta läckra mönster och rött och vitt, är en fin kombination. I boken s var det olika blå nyanser, riktigt fint det med, men det blev som sagt rött och vitt.
Sedan måste jag ju bara visa mina Påsk blommor som jag bär in och ut varje kväll, snacka om att det varit kallt här mycket minusgrader och jag tror inte dom tål hur mycket kyla som helst.

9 kommentarer:

 1. Ja, det blev jättefint i de färgerna. Omslaget på boken även det fint!

  SvaraRadera
 2. Haaa... du måste bo riktigt söder ut i sverige :)... Själv fick vi 15 cm snö idag :( /tyglina

  SvaraRadera
 3. Åhh vilken härlig Påskdekoration, här har vi 20 minus i morse!
  brrrrrrrrrrrrrrrr!
  Inga blommor på trappan här än!
  Kikar in och önskar dej en fin helg!

  Kramar Kathrine

  SvaraRadera
 4. Fanken vad du är duktig på att sticka och ge dej på såna där pyssliga mönsterstickningar. Vikingakoftan var ju ett mästerverk och den här tröjan kommer säkerligen att bli ännu ett! Ja, här har det varit riktigt kallt hela mars månad, men soligt senaste veckan så det känns åtminstone lite hoppfullt om en vår i år.

  SvaraRadera
 5. Vad spännande det låter med Medeltida stickning!
  Och vackert blev det! :)

  Önskar dig en riktigt mysig fredagskväll!
  Kram Sussie

  SvaraRadera
 6. Den där boken är livsfarlig...
  Jag var på LitetNystan på releasdagen och fick se och känna på en del uppstickat. Blev inge' sugen alls... (Läs: Visst kan man göra 3,4,5,6, på en vecka eller så?? Klarar jag säääkert! Dream on girl!)
  Och så har jag fått några "hemfärgade" ullgarner från en (hund-)bloggvän som skulle slänga... De är i höstfärger om du förstår vad jag menar. Så när jag gjort klart en del annat som bara måste avverkas först har personalen i affären lovat hjälpa mig att komplettera till något av favoritmönstren.
  Välja återstår alltså.... Attans!
  Din blir så snygg i rött och vitt!

  SvaraRadera
 7. HAr de boken och ska åxå sticka nått.... nån gång :D HA en trevlig helg1

  SvaraRadera
 8. Wow, så himlans fint det blir!! =)

  SvaraRadera
 9. Tack snälla för grattishälsningen. Spännande med sådana mönster. Det är någon mer som stickar ur denna bok nu, Hedvig tror jag. Ja stackars blommor, eller rättare sagt stackars oss som inte kan ha blommor på trappan. Här är svinkallt och mycket snö.
  Kram Eva

  SvaraRadera