måndag 30 juli 2012

Semestern slut.......

Hej alla bloggis vänner, ja nu har jag kommit tillbaka. Men jag måste nog säga att jag behöver nog ha lite vila nu efter semestern, för som jag har vandrat.
Vi börjar med detta magnifika slott, jag tror att en av er känner sig som på hemma plan. Detta är Kalmar slott, och det var riktigt kul att se.
Som ni kan ana  så var vi i Kalmar, och Öland, så här kommer Borgholm, så ståtligt, jag bara älskar dessa gamla byggnader.
Men man måste ju titta på lite av varje, så här har vi kommit till ett ställe som bara hade örter att sälja, te kryddor i olika blandningar mm och dessa figurer som stod lite var som, så fina.
Såklart en bild från Ölandsbron.  vi hade toppen väder när vi var på Öland och det var mycket smått och titta på, keramik fanns och fin sådan, jag köpte mig en kopp som bild kommer senare.
Också har jag eller rättare vi firat bröllopsdag, dessa underbara blommor med en paket fick jag på dagen.
Det var en liten paket med ett par guldörhängen, vi spisa god mat och dryck.
så det var  en trevlig Vecka, mera kommer senare.

2 kommentarer:

  1. Tack detsamma!! Vad skönt med semester och det slottet har jag med varit i - underbart fint!! Jag älskar slott, och när jag besökte skottland var jag helt salig!! Några kilometer mellan varje bara. =)

    SvaraRadera
  2. Men hallå.......du kunde väl sagt, så hade vi kunnat träffas en snabbis. Glöm inte det nästa gång !!!Öland är underbart och ni hade väl jättetur med vädret !! Gulligt med rosor och guld på bröllopsdagen !!
    Kram Eva

    SvaraRadera